Tolmácsberendezés

Tolmácsberendezés– ami kell: tolmácsberendezés, hangszigetelt tolmácsfülke, szakképzett technikusok

Rendelje meg mindezt tőlünk! Rendeljen, béreljen tolmácsgépet!

Szinkrontolmácsolásra mindig szükség van, hiába beszélnek egyre többen egyre több nyelvet.

Bérlés ügyében minket keressen, megbízható, profi technikát alkalmazó céget válasszon!

Hívjon!

06 30- 987 16 34

Űrlapunk

TolmácsberendezésNapjainkban már nagyon sokan tudnak angolul, németül, olaszul, franciául, de mégis vannak nyelvek, melyek ritkábban használatosak és ekkor jól jön a tolmács berendezés. Különböző konferenciák vagy múzeumlátogatások, céglátogatások alkalmával szinte minden alkalommal szükség van tolmácsberendezésre.

A tolmácsberendezés és a szinkrontolmácsolás előnye, hogy az előadás minden előre megrendelt nyelven egyidejűleg hallható. Így nincs időbeli elcsúszás, nincs félreértés, nem akadozik a folyamat, vagyis maga a konferencia vagy a céglátogatás, gyorsan és gördülékenyen folynak a dolgok.

Béreljen tőlünk tolmácsberendezést! Ehhez a következőkre lehet szükség: A tolmácsberendezés működéséhez a tolmácsok mellett tolmácsberendezés illetve hangszigetelt tolmácsfülke szükséges. A fülkében dolgoznak munkatársaink. A tolmácsberendezés szakképzett technikusok szerelik be a tolmácsfülkékbe.

06 30- 987 16 34

Űrlapunk

 

Konferencia turizmus tolmácsgépek segítségével: Segítünk kommunikálni!

Konferencia turizmus tolmácsgépek segítségével: Segítünk kommunikálni!Napjainkban a tudományos életet is egyre inkább a globalizáció jellemzi. Az egyes szakterületek képviselőinek szükségük van arra, hogy lépést tartsanak az egyre gyorsabb iramban kibontakozó fejlődéssel. Ehhez a szakmai folyóiratok, publikációk követésén túl az is hozzátartozik, hogy különböző konferenciákon vegyenek részt, illetve adjanak elő.

A kongresszusok, szimpóziumok, workshopok, vitafórumok stb. már bárhol a világon megrendezésre kerülhetnek, különösen, ha nemzetközi szintű találkozóról, rendezvényről van szó.

Az ilyen szakmai rendezvényeken jellemzően számos országból érkeznek résztvevők, ezt hívják konferencia turizmusnak. Értelemszerűen a meghívott szakma képviselői különböző nyelveken beszélnek, de egyáltalán nem biztos, hogy egy közös nyelven mindannyian tudnak kommunikálni, például a legáltalánosabb, angol nyelven.

Amennyiben így van, szükség van szakavatott tolmácsokra, tolmács berendezésekre, hogy a találkozókon a kommunikáció zökkenőmentesen haladjon. Ebben nyújtunk segítséget minden ügyfelünknek. Keressen minket és érdeklődjön a részletekről!

Szinkrontolmács berendezés bérlése kedvező áron

Szinkrontolmács berendezés bérlése kedvező áronA tolmácsolás egyik fajtája, a szinkrontolmácsolás, mely olyan helyzetekben ajánlott, amikor sok résztvevő, több nyelven, sokféle kultúrából egy eseményen van jelen. Ilyenkor a legmegfelelőbb tolmácsolási forma nem más, mint a szinkrontolmácsolás vagy konszekutív tolmácsolás. Ez a módszer jelenti a legnagyobb kihívást a tolmács számára, hiszen rettentően felkészültnek és tapasztaltnak kell lennie ahhoz, hogy a fordítást valós időben, tökéletesen vissza tudja adni.

Konferenciák, előadások, találkozók bevett és jól bevált választása a szinkrontolmácsolás. Ahhoz, hogy a siker valóban az elvárt szintnek megfelelő legyen, ahhoz az is szükségeltetik, hogy ne csak a tolmács, de a tolmács berendezés is minőségi szintet tudjon produkálni.

Keressen minket bizalommal és béreljen minőségi szinkrontolmács berendezést, kedvező áron! Megadott elérhetőségeinken érdeklődhet a szinkrontolmács berendezés részleteiről! Tegyen meg mindent azért, hogy az esemény mindenki számára élvezhető és érthető legyen!

Amit a szinkrontolmács gépekről tudni kell

Amit a szinkrontolmács gépekről tudni kellA szinkrontolmácsok szolgáltatásai nélkülözhetetlenek egy olyan eseményen, ahol sok meghívottra lehet számítani, ahol több nemzet képviselői is megjelennek. Ez azzal jár, hogy nagy létszámú, és változatos anyanyelvű közönségnek kell biztosítani egyszerre, hogy ugyanott, ugyanakkor megérthesse az elhangzó szöveget, előadást. Ebben segítenek a szinkrontolmácsok és elmaradhatatlan eszközeik, a szinkrontolmács gépek.

A szinkrontolmács gépet úgy kell elképzelni, mint egy fülkét, amiben helyet kap a tolmács, persze elkülönítve, hogy ne zavarják a kintről érkező zajok. A hangszigetelt kabinban ketten vannak általában a tolmácsok. A fülkében a tolmács egy fejhallgató segítségével kapja meg az előadó szövegét, így innen tudja követni az elhangzottakat. A szinkrontolmács gépéhez tartozik még egy mikrofon is, ide mondja be a tolmács a célnyelvre lefordított szöveget. Az előadáson részt vevők a lehetséges beállított nyelvek függvényében dönthetik el, hogy melyik tolmács fordítását hallgatják meg.

Ha profi szinkrontolmácsra van szüksége, avagy tolmácsgépre, válasszon minket!

 

06 30- 987 16 34

Űrlapunk

 

Béreljen megbízható szolgáltatást, béreljen tőlünk szakképzett munkatársaink által működtethető tolmácsberendezést!