Előfordul, hogy hirtelen megoldásra van szükség a tolmácsolás terén, vagy éppen csak egy-egy alkalommal kellene szakember segítsége. Szerencsére, mi erre az esetre is felkészültünk, és a szinkrontolmács szolgáltatás komplett felszereléssel is igénybe vehető!

A szinkrontolmács szolgáltatás komplett felszereléssel való megoldása remek lehetőséget kínál azoknak, akik csak alkalmanként vennék igénybe segítségünket. Olyan cégeknél, ahol ritkán van szükség az idegen nyelvek használatra, vagy csak időnként érkeznek külföldi tárgyalópartnerek, nagy segítség lehet ez a megoldás. Ugyanígy a különféle rendezvényeken, amelyeknek egy olyan helyszín ad otthont, ami nincs felszerelve szinkrontolmács eszközökkel, jelentős könnyebbséget hozhat szolgáltatásunk. Fontos tudni, hogy kollégáink minden esetben nagy odafigyeléssel és profi módon végzik munkájukat, így bátran ránk bízhatja az alkalmi feladatokat is.

Keressen minket Ön is, ha a szinkrontolmács szolgáltatásra komplett felszereléssel együtt lenne szükség! Ránk ebben az esetben is számíthat!