A tolmácsolás legfontosabb momentuma, hogy a két fél úgy érezze, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik. Ennek egyik feltétele, hogy a tolmács rövid reakcióidővel rendelkezzen. Az elsajátított tolmácsolási módszereken kívül lényeges szempont, hogy képes legyen a saját anyanyelvén és a tanult nyelven is a beszélgetésnek megfelelő stílusban visszaadni a hallottakat.

Ha jó a tolmács, úgy a tárgyalás problémamentesen és gördülékenyen haladhat, könnyebben kialakulhat a felek közötti bizalom és kölcsönös együttműködés. A kiváló tolmács ismérve, hogy nem ragad le egy szinten, hanem halad a korral, fejleszti magát és tájékozódik az elvállalt munkáról. Ezt azért teszi, hogy a megfelelő információk birtokában, hatékonyabban tudja elvégezni a feladatát, így megkönnyítve a kommunikációt. A megfelelő felkészülés által tudása részét képezik a szakszavak is, így nyújtva akadálymentes szolgáltatást a megbízónak.

Cégünk csak kiváló szinkrontolmácsokkal és tolmácsberendezésekkel látja el a fordítási feladatokat, így bátran támaszkodhat ránk, ha tolmácsra van szüksége.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!