Nemzetközi és többnyelvű hazai konferenciákon, szükség van a megfelelő konferencia technikára, mellyel megoldható, hogy az előadás eljusson a  résztvevőkhöz, több nyelven. Hiszen egy konferencián akár több százan is lehetnek és fontos szempont, hogy minden résztvevő megfelelően megértse azt, amiről az előadók beszélnek.Konferenciatechnika

Ezért szüksége van egy olyan tolmács gépre, rendszerre, amely az összes résztvevőnek lefordítja a számára megfelelő nyelvre az előadó beszédét. A tolmácsok beszédét el kell juttatni a konferencia terembe ahol a résztvevő, ki tudja választani neki megfelelő nyelvet.

A leghatékonyabb módja annak, hogy a tolmácsolt hangot megkapják a résztvevők digitálisan, ha infravörös nyelvi átviteli rendszert használunk. Ez egy vezeték-nélküli technológia, amellyel így szabad mozgásteret nyújtunk a konferencián. Cégünk minőségi konferencia technika kivitelezést vállal, önnek csak a tolmácsokról kell gondoskodnia, a technikai hátteret mi biztosítjuk.

Vannak olyan rendezvények is, ahol elengedhetetlen a vizuális technikai eszközök használata, ezek az előadók munkáját nagyban segítik. A projektorokra akár egy laptopról könnyen átvihető az előadás anyaga.

Reméljük segítettünk önnek konferenciája megszervezésében.