Amikor egy többnyelvű tárgyalás, sajtótájékoztató, esetleg nemzetközi konferencia előtt állunk, komoly megoldandó problémát jelent a tolmácsolás. Gyakran előfordul az is, hogy nem csak két nyelv között kell fordítani, hanem akár öt-hat, vagy még több célnyelvünk van. Ilyen esetekben a legjobb, ha tolmácsgépet használunk.

A tolmácsgépekkel lehetővé válik az előadás gyors és szakszerű fordítása, akár több nyelvre is, ami egy konferencia esetében elengedhetetlen. A résztvevők valós időben, maximális pontossággal, a saját anyanyelvükön hallják egy fülhallgatón keresztül az elhangzottakat. Ez kényelmes megoldás mind az előadók, mind a hallgatóság számára, hiszen a nyelvi akadályok megszűnnek. Természetesen a tolmácsgép beüzemelését érdemes szakemberre bízni.

Gyors és szakszerű tolmácsolásra van szüksége? Válasszon minket, béreljen tőlünk kedvező áron tolmácsgépet, és biztosan nem fog csalódni! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, árajánlatunkért keresse munkatársainkat bizalommal!