Cégünk elsősorban hagyományos tolmácsgépekkel foglalkozik, ám a fejlődés jegyében mindig figyelemmel kísérjük a szakmai újdonságokat. Az alábbiakban egy ilyen innovatív szerkezetet szeretnénk bemutatni.

A tolmácsgépek már jó néhány éve segítik a nemzetközi kommunikációt különböző hivatalos és hétköznapi szituációkban egyaránt, azonban a folyamatosan fejlődő technikai lehetőségeknek köszönhetően napjainkban már a személyes igényeket kielégítve, akár hobbi felhasználóként is, elérhetővé vált a tolmácsgépek új generációja.

Sokakkal előfordult már olyan helyzet, hogy munkája vagy a magánélete során olyan idegen országban kellett kommunikálni, melynek nyelvét nem beszélte alapszinten sem és ebből kellemetlen, vagy csupán nehezén érthető szituációk kerekedtek ki. Modern világunk egyik legújabb találmánya ezeket a helyzeteket hivatott megoldani: egy apró, akár nyakba is akasztható tolmácsgép segítségével, amely néhány másodperces eltéréssel fordít egyik nyelvről a másikra. A tervezők célja, hogy a fejlesztéseiknek köszönhetően előbb-utóbb kiváltsák a világ összes nyelvi akadályát egy okos szerkezet segítségével, azonban a mai mini fordítógépek még csak annyira pontosak, amennyire a legfejlettebb fordítóprogramok.

Cégünk tolmácsgépeiről érdeklődjön kollégáinknál, valamint további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!