A tolmácsgépek, tolmácsberendezések alkalmazása egyre nagyobb népszerűségnek örvend konferenciákon, különböző szakmai találkozókon, amikor egy időben több nemzetiség tartózkodik a helyszínen. A tolmácsgép nagy előnyt jelent az előadás, konferencia zavartalansága szempontjából, hiszen lehetővé teszi a folyamatosságot, a zökkenőmentességet. Ha nem akar drága tolmácsgépet vásárolni egy-egy alkalomra, döntsön Ön is a tolmácsgép bérlés mellett!

A nemzetközi konferenciák során több nyelven képviseltetik magukat a meghívottak, így a tolmács alkalmazása elengedhetetlen. A tolmácsgép beszereléséhez zajmentes tolmácsfülke szükséges, hogy a résztvevők zavartalanul hallgathassák az előadókat. A tolmácsgép alkalmazása emellett megtisztelő lehet a jelen lévőknek, hiszen nem valamelyik világnyelven, hanem saját nyelvükön hallgathatják a konferenciát.

A tolmácsgépek alkalmazása ma már természetes és elfogadott bármilyen típusú szakmai konferencián, de használhatja akár múzeumlátogatás, vagy városnézés során is, ahol több nemzet képviselteti magát. Ha Ön sem szeretne tolmácsgépet vásárolni, béreljen tőlünk előzetes egyeztetés alapján, illetve kérdés esetén keressen fel minket!